.

Aparatet, mjetet teknike dhe pajisjet për mbrojtje nga zjarri.

12 Pj. Ne ambjentet e kabines elektrike do te vendosen fikes zjarri me CO2.

.

Zogjtë e zjarrit (Ates Kuslari) Ep.

. . 15.

Jul 20, 2022 · Flakët po djegin sipërfaqe të konsiderueshme pranë Urës së Zogut, në kufirin ndarës mes Lezhës dhe Rubikut.

1 Pjesa. Si u krijua zjarri. Episodi 10 - Pjesa 3.

. alb 👍.

.

Neni 5 Aparatet, pajisjet dhe mjetet e dedikuara për shuarjen e zjarrit, në objektin e Kolegji “Globus”.

Fikesit e zjarrit portabel me pluhur EN3 do te jene te klases 34A 233BC me karakteristika si me poshte: Shuaresit e zjarrit portabel do te mirembahen dhe testohen te pakten ne cdo vit nga autoritete te licensuara per kete qellim. -1 Likes, 0 Comments - Zogjtë e zjarrit | shqip 🤍 (@ateskuslari.

Subcribe mos humbisni asnjë video dhe na ndiçni në instagram @ateskuslari. 02/L-41 PËR MBROJTJEN NGA ZJARRI.

Historia: Ateş Kuşları është historia e fëmijëve që i rezistojnë fatit me gjithë vështirësitë,.
.
ates kuslari me titra shqip 8zogjte e zjarrit me titra shqip 8 SUBSCRIBE FOR MORE.

Follow instagram @ateskuslari.

Episodi 10 - Pjesa 3.

Ates kuslari me titra shqip episodi 4zogjte e zjarrit me titra shqip episodi 4#zogjteezjarritmetitrashqip #. 18K views 13 days ago. Mar 12, 2023 · class=" fc-falcon">Ates Kuslari - (Zogjtë e Zjarrit) - Episodi 7 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip Opsioni 1: Episodi 7 - Pjesa 1 Episodi 7 - Pjesa 2 Episodi 7 - Pjesa 3.

4 MËNYRA E AFTËSIMIT TË TË PUNËSUARVE PËR PJESËMARRJE NË FIKJEN E ZJARRIT, PËRDORIMI I APARATEVE, PAJISJA TEKNIKE DHE MJETET PËR FIKJEN E ZJARRIT 5 ORARI DHE KOHA E KONTROLLIMIT TË APARATEVE, PAJISJEVE TEKNIKE DHE MJETEVE PËR FIKJEN E ZJARRIT 5. . No views 58 seconds ago. . Ates Kuslari - (Zogjtë e Zjarrit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip. <span class=" fc-falcon">EjaShiko - Seriale me perkthim Shqip.

Femijet e zjarrit.

Video Ndërkohë, pas shuarjes së flakëve në Balldre dhe Orosh, një vatër e madhe zjarri po shkrumbon malin në kufirin ndarës mes Bërzanës dhe Rubikut. class=" fc-falcon">SUBSCRIBE FOR MORE.

.

Femijet e rruges te quajtur Zogjt e zjarrit gjein nje foshnje ne kishin e plerave.

.

IV.

April 18, 2023.