.

Nga Driton Tali - 12:44, 13/01/2022.

Vrasja e Lukashenkos dyshohet se është skenari i Putinit për të futur edhe Bjellorusinë në konfliktin me Ukrainën. Megjithese kane filluar te dalin shifra te.

Konflikti në Kosovë gjatë viteve 1998-99 shkaktoi mijëra viktima në të dy anët, si para ashtu edhe gjatë ndërhyrjes së NATO-s.

.

. . .

Ekspertët ndërkombëtarë kanë konfirmuar identitetin e dy viktimave të tjera shqiptarë të Kosovës nga lufta e viteve 1998-1999 të cilët u gjetën të varrosur.

ch. . .

. .

.

May 24, 2023 · Në raportin mbi vendet në tranzicion i titulluar “Lufta thellon ndasitë rajonale” që analizon zhvillimet e vitit 2022, thuhet se “marrëdhëniet e tensionuara prej kohësh mes Serbisë dhe Kosovës vazhduan të dëmtojnë përparimin demokratik në të dyja vendet, edhe pse në aspekte të ndryshme”.

. Në Ditën Kombëtare për Personat e Pagjetur në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë përmes një instalacioni, sot janë vendosur 1,639 emra të personave të pagjetur nga lufta e fundit në Kosovë.

10/01/2021. Aug 29, 2021 · Fotoja prekëse nga lufta e Kosovës, propaganda ruse e paraqet si viktimë serbe.

.
.
Nuk ka të dhëna zyrtare për numrin e saktë të grave që përdhunuan gjatë konfliktit 1998-1999.

.

.

Në këtë luftë u dëbuan 600,000 mijë shqiptarë u vrane 15,000 njerëz dhe janë të zhdukur mbi 5,000 njerëz. . Këto krime kundër njerëzimit përbënin shumicën e rasteve.

28/08/2021. 28/08/2021. Vjosa Çerkini. April 6, 2021 17:12. .

.

000 të burgosur ende; 80 mijë shtëpi të djegura eshkatërruara dhe pothuaj tërë blegtorinë të zhdukur, gjë që janë tepër të ndjeshme për të ardhmen e Kosovës. wikipedia.

.

.

.

.

Apr 14, 2023 · Historia e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë është po aq e panjohur sa edhe numri i saktë i këtyre rasteve,kosove,lufta e kosoves,grate,dhuna seksuale E mërkurë 3 Maj 2023 - Përditësimi i fundit 08:59.