100 €.

Podijeli sa prijateljima.

PROČITAJTE VIŠE. Hyundai i30 Fastback (2023).

Besplatni auto oglasi za Bosnu i Hercegovinu, ponuda novih i polovnih vozila iz cijele BiH, ponuda vozila sa auto pijaca u BiH, auto kuce i auto saloni.

Cijena u BiH kreće od 59,367 KM.

. . ba je sajt za kupovinu i prodaju novih i polovnih automobila, motora, kamiona, autobusa, poljoprivrednih mašina, radnih mašina, auto dijelova, auto opreme, moto opreme, guma itd.

86.

fc-falcon">Kupovina / Prodaja motornih vozila. . Da bi vozilo ušlo u BiH, u skladu sa važećom legislativom, mora zadovoljiti minimalne tehničke uslove homologacije vozila.

Informirajte se o pravilima za PDV ili se obratite tijelima nadležnima za PDV u zemlji u kojoj kupujete automobil kako biste saznali više. 196.

Dakle, kakve su mogućnosti onih koji žele osjetiti miris novog automobila, a raspolažu s budžetom do 20-ak.

.

Hyundai Santa Fe (2023). Kontakt: +387 61 198-654.

20. AutoMarket - Auto Moto oglasnik: Prodaja rabljenih i novih auta i teretnih vozila u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom.

.
.
17.

AutoMarket - Auto Moto oglasnik: Prodaja rabljenih i novih auta i teretnih vozila u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom.

Nova i rabljena osobna vozila.

Poslujemo sa vozilima 20 godina i spadamo među prve 2-3 auto kuće u gradu Sarajevu što dosta govori o našoj reputaciji i poslovnoj etici. Gotovo sve kompanije na sajtu traže međunarodne vozačke dozvole, međutim, za naše dozvole to ne treba (SRB, BiH, HR), zato što vam na dozvoli piše na engleskom „drivers licence“, „Name“,. .

Cijena u Bosni i Hercegovini kreće od 88. Kao državljanin EU-a možete slobodno kupiti ili prodati automobil bilo gdje u EU-u. Cijena u BiH kreće od 38,340 KM. 000 KM i rokom otplate od 6 do 84 mjeseca. .

Vozilo u dolasku ,uvoz iz Francuske,Garancija na predjene kilometre i porjeklo vozila ABS,ESP,Start Sop,Digitalna dvozonska klima,Navigacija,EL.

400,00 KM. Hyundai i30 Wagon (2023).

Drugi najjeftiniji auto u Hrvatskoj može se pohvaliti malim dimenzijama pogodnim za gradsku vožnju i parkiranje, ali i dovoljnom prostranošću.

Drugi najjeftiniji auto u Hrvatskoj može se pohvaliti malim dimenzijama pogodnim za gradsku vožnju i parkiranje, ali i dovoljnom prostranošću.

.

.

Cijena u BiH kreće od 39,290 KM.